Òptica (1)

Aquest és el primer cartell que vaig penjar al meu mur del Facebook quan vaig iniciar la “croada” contra les heretgies lingüístiques. Data del 29 de juny del 2011 i li han seguit més de 30 exemples més. Per tant, a les següents entrades els aniré recuperant i així també practico en l’ús del WordPress, que com deia al final de la meva declaració d’intencions, és un pèl diferent del Blogger que utilitzo per al bloc de Marathon Man.

Però no ens desviem del tema: què hi veieu aquí? Potser l’errada no és gaire visible però si aquests escriuen tan malament com fan ulleres, ja em veig fent la competència al “Rompetechos”. I d’altra banda, sempre m’havien dit que quan s’obre un parèntesi, s’ha de tancar, que si no s’escapen les paraules … o se les emporta el vent.

2 comentaris

Filed under Òptica

2 responses to “Òptica (1)

  1. Daniel Escrig

    vec que els podem “trovar” a molts llocs, ara la b alta no se si la hi trobarem gaire!!
    Bon Bloc, Joan Carles, veig que quan t’entra una idea al cap no paras fins fer-la realitat, ets un autèntic “creuat”. Be, seria “xulo”, posa un autodetector de faltes ortogràfiques!!

  2. Tens raó, Dani, potser en comptes d’autocorrector en el processador de textos de l’ordinador, valdria més la pena un autodetector.
    És que saps què passa? un ja queda una mica fart de veure tanta errada ortogràfica i que la gent que l’hagi feta es quedi tan ampla, pensant que allò que ha escrit és correcte. Sobretot en el cas de negocis particulars, botigues, tallers, etc. que per mi, és una propaganda nefasta.

    Salutacions ben cordials.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s