Balanç “fartogràfic” del 2014

En aquesta entrada de fa un any -renoi, com passa el temps!- feia un breu balanç del que havia estat l’activitat d’aquest bloc a l’any 2013, mercès el resum que anualment envia la plataforma de WordPress als seus blocaires. Doncs bé, veig que aquesta tradició no s’ha perdut i no fa gaires dies vaig rebre el balanç del 2014 que hem deixat fa poc. D’entrada, i fent servir un símil geogràfic -per deformació professional-, els que seguiu el bloc ja us heu adonat que és com el Guadiana, ara apareix, ara desapareix. I és que això de gestionar un bloc i alhora haver-ho de combinar amb les obligacions laborals i, darrerament també amb imprevistos familiars que m’han absorbit molt de temps, és quelcom complicat si no es vol deixar de perdre de vista el seu objectiu principal: per mi una simple afició no exempta d’una certa finalitat educativa, pedagògica i reivindicativa (la necessitat d’escriure correctament el català). Això explica que la seva darrera entrada fos del novembre i que el desembre hagi estat un mes “mort”, tot i que de material recollit “inèdit” en tinc per anar tirant milles. De fet, aquestes anades i vingudes no són noves en els pocs anys que porta el bloc a la blogosfera i aquesta darrera no ha estat l’única i de ben segur que tampoc serà la darrera.

imatge_bloc

 Ara faig de nou acte d’aparició i reprenc de nou la meva activitat presentant-vos el resum del 2014, del qual us en faig cinc cèntims:

  • Nombre de visites: 3.300 que no sé si són moltes o poques però m’imagino que deu haver-hi més blocs d’aquesta mateixa temàtica amb més ressò.
  • Nombre d’entrades: 38 de noves i un total acumulat de 109.
  • Dia de la setmana més actiu: el dilluns (potser una forma de voler començar bé la setmana).
  • Entrada més popular: aquesta de les “melenes”.
  • Com m’han “trobat”? mitjançant xarxes socials, el meu altre bloc (Marathon Man), racocatala.cat i curiositats de la vida, també per la web de la comunitat de veïns de Montepinar, coneguda per la famosa sèrie de “La que se avecina”. Suposo que aquest curiós detall és per aquesta entrada en què en parlava.
  • I per acabar, d’on provenen els visitants? básicament d’España tot i que el nombre total de països és de 37.

 Aquí ho deixo de moment, no sigui que després de gairebé dos mesos de no fer-hi res, se’m talli la circulació dels dits. Fins aviat.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Reflexió

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s